LEER ZELF WERKEN MET DE BIOTENSOR

voor jezelf, je gezin of als onderdeel van je dienst

De cursus Werken met de biotensor is gericht om jou de tool en kennis in handen te geven, zodat jij zélf inzichten en antwoorden vanuit jezelf, jouw eigen intuïtie krijgt op de vragen of klachten waar jij mee rondloopt. Want wat kun jij nu doen om je energielevel te verhogen? Waar zit er disbalans en wat kan jou, je kind of je klant daarin nu ondersteunen? Welke keus is voor nu het meest kloppend? Waar loop je nu op vast en welke belemmerende overtuiging of angst zit hieronder? Want op hét moment dat je er bewust van wordt, valt er al een enorme last van je schouders en merk je op dat je lichaam uit de stressmodus, terug naar kalmte gaat.

Je krijgt hiermee een tool in handen die je gaat helpen naar waardevolle inzichten in jezelf én antwoorden op je vragen. 

"De cursus is super volledig, je krijgt ontzettend veel informatie."

Het werkboek is mooi en prettig om mee te werken. En het allerleukste is dat je tijdens de workshop meteen kunt oefenen. Ook thuis ben ik flink aan de slag gegaan.

Zo heb ik de biotensor al voor verschillende dingen ingezet. Van het afvoeren van energie, het bepalen van mijn prijzen tot het uitzoeken van mijn kledingkast. Het is een ontzettend leuke tool die je dichter bij je intuïtie brengt en ook helpt je intuïtie concreet te maken.Super bedankt lieve Jantine, voor de workshop! Hier ga ik nog lang plezier van hebben 😊

– Jeanine

"De biotensor heeft mij ook zoveel inzichten en verwerking gegeven"

Ik heb een NEI sessie bij Jantine gehad. Wat een inzichten kwamen er en bewustwording van dingen die onbewust spelen. Jantine is een lieve, vlotte vrouw! Ik voel mij goed bij haar op mijn gemak en er is alle tijd en rust om van alles aan bod te laten komen. Na de sessie ben ik mentaal veel meer tot rust gekomen, en ik voelde mij later veel beter in mijn vel!

Ik doe ook de cursus biotensor bij Jantine en dit is ook zeker een aanrader! De biotensor heeft mij ook zoveel inzichten en verwerking gegeven. Jantine staat altijd klaar om je te helpen als je vragen hebt, en neemt hier ook echt de tijd voor! Bedankt Jantine!

– Nathalie

"Ik heb de live cursus Werken met de Biotensor gevolgd bij Jantine."

Er zit een heel mooi en uitgebreid handboek bij waarin verschillende protocollen en testenopties duidelijk worden uitgelegd. Jantine is een fijn persoon en ik vond het een hele leuke dag. Ook de online omgeving is een mooie toevoeging met steeds weer nieuwe extra;s. Nu ben ik zelf met de biotensor en het handboek aan de slag en vindt het een fantastische tool om mee te werken!

– Clementine

De biotensor kun je zien als jouw ‘go-to person’ voor als je het zelf even niet zo goed weet!

De biotensor is een energetisch meetinstrument waarmee je kunt communiceren met jouw onderbewustzijn. Het kan je helpen bij het krijgen van antwoorden op allerlei uitlopende vragen of klachten waarmee je rondloopt. Met de biotensor als tool, het handboek inclusief vele voorbeelden om mee te testen én de online omgeving met ondersteunende video’s, krijg je snel duidelijk wat jouzelf (of ander) helpt om bijv. van die plotseling opkomende hoofdpijn af te komen of om van alle piekergedachten en prikkels af te komen die je tijdens een drukke dag hebt opgepikt en die je humeur behoorlijk beïnvloeden. Of om inzicht te krijgen op die prangende vraag bijv. welke keus nu het beste aansluit, wat nu handig is om in je business te doen, op welke voeding je allergisch reageert of welke overtuiging je blokkeert en hoe je hiermee kunt dealen.

De testmogelijkheden zijn eindeloos! En ik neem je daar helemaal in mee.

De biotensor is de brug tussen het onbewuste én bewuste deel in jou!

NA DE LESSEN KUN JE METEEN DE EERSTE VRAGEN STELLEN AAN JE EIGEN INNERLIJKE WIJSHEID

Ons onderbewustzijn (95%) registreert alles wat we zien, horen, ruiken, proeven en aanraken met onze zintuigen. Het onderbewustzijn is dus een enorme databank waarin al jouw ervaringen, emoties en overtuigingen zijn opgeslagen. De biotensor is de brug tussen dat onbewuste én bewuste deel in jou. Het kan je helpen toegang te krijgen tot deze enorme voorraad informatie die verborgen is voor ons hoofd, waardoor het de vertaalslag is naar waardevolle inzichten in jezelf én antwoorden op je vragen.

Want soms weten we de antwoorden op onze vragen wel, maar kunnen we er niet bij met ons hoofd óf willen we stappen zetten, maar komt het hoofd tussendoor te tetteren waardoor er ontzettend veel ruis ontstaat en je blokkeert. Dit komt doordat 95% van ons gedrag onbewust is én voortkomt vanuit die eerdere opgedane ervaringen, emoties en onbewuste overtuigingen.

Bijvoorbeeld als jij je verdrietig voelt, maar niet precies weet waarom, je een angst reactie in je lichaam opmerkt (net nu je in actie bent gekomen), terwijl er helemaal geen gevaar is of dat je opmerkt dat je blokkeert in je business en er niks uit je handen komt, je hebt besloten om naar de sportschool te gaan of die ene opleiding te gaan volgen, maar je het vervolgens niet doet omdat je 10duizend bezwaren kunt bedenken… juist daar kun je de biotensor bij inzetten omdat je onderbewustzijn er een verklaring voor kan geven.

Want waar loop je écht op vast? Wat is die belemmering? En wat is er nodig om hier balans te herstellen? Kortom, wat is het wat jij nu nog niet kan zien, maar je wél kan helpen…

Je krijgt hiermee een tool in handen die je op een makkelijke en praktische wijze ondersteund in al je vragen én persoonlijke groei!

De biotensor als verlengstuk van je intuïtie

JE KAN DE BIOTENSOR HELE DIVERSE VRAGEN STELLEN OF OPDRACHTJES GEVEN, BIJVOORBEELD;

 • Je eigen energie te verhogen en beschermen, zodat je ook na een drukke dag nog energie over hebt!
 • Hoofdpijn en overprikkeling verminderen door energie af te voeren…
 • Om een slechte nacht te verlichten voor een betere nachtrust..
 • Datgene toe te voegen in je energie waardoor jij steviger staat, vertrouwen en rust ervaart in jezelf, zodat je lekkerder in je vel zit gedurende de dag…
 • Heb je regelmatig hoofdpijn of migraine en wil je ontdekken wat eraan ten grondslag ligt…
 • Ontdekken waar je buikpijn vandaan komt…
 • Welke etherische olie je het beste kan inzetten om beter in je vel te zitten…
 • Welk middel wél helpt bij de steeds terugkerende koortslip…
  • Inzicht in wat je nu tegenhoudt of waar je nu aan mag werken in je business…
  • Uitvragen waar je lichaam nu behoefte aan en vooral écht baat bij heeft…
  • Meten welke edelstenen bij je passen…
  • Welke blokkade jou op dit moment dwarsboomt…
  • Voeding uittesten omdat je het idee hebt dat er iets is waar je lichaam niet goed zo goed op gaat…
  • Ben je benieuwd of er vitaminen of mineralen zijn waar jij een tekort aan hebt…
  • Uitzoeken van je kledingkast (ga je het weer dragen? past het nog bij wie je nu bent?)…
  • De energie in je huis te neutraliseren na een feestje, ruzie, drukke dag…
  • Zelf blokkades bij jezelf op te sporen…

  De cursus is zo opgebouwd dat je de biotensor direct in kan zetten.

  AL NA DE EERSTE MODULE KUN JE METEEN DE EERSTE VRAGEN STELLEN AAN JE EIGEN ONDERBEWUSTZIJN

  Leren werken met de biotensor

  Je leert alles over de biotensor; hoe je het gebruikt, wat je er allemaal mee kan testen (incl. how to’s en handige testlijsten). Ook neem ik je mee in het stellen van goede ja/nee vragen, zodat de biotensor een verlengstuk van je intuïtie wordt en jij duidelijke antwoorden krijgt uit jezelf!

   Jezelf én anderen testen

   Je leert de exacte stappen die nodig zijn om bij jezelf, je gezin én anderen te kunnen werken met de biotensor. Aan de hand van een makkelijk te volgen stappenplan, kun jij de biotensor direct na het volgen van de cursus al vragen stellen en inzetten.

   Verlichten van klachten

   Je leert hoe je makkelijk en snel klachten kan verlichten zoals hoofdpijn, overprikkeling, lage energie… Daarnaast krijg je inzicht in wat je uit balans brengt en belangrijker; wat nu juist voor balans zorgt! Zo weet je duidelijk wat helpt om emoties en klachten te verlichten of zelfs te verhelpen.

   Aan de slag met je stress/energie level

   Na de cursus weet je hoe je met behulp van de biotensor je eigen energie afschermt en grondt, zodat je ook tijdens een drukke dag méér energie overhoudt. Ook leer je hoe je negatieve energie weghaalt en positieve energie toevoegt en kun je jouw energie/stresslevel meten en uittesten wat NU bijdraagt aan je goed voelen.

   Zelf blokkades opsporen én opruimen

   Je leert zelf je lichaam scannen op blokkades (én waar nodig de balans te herstellen). Zo kom je met behulp van de uitslagen van de biotensor erachter waar er disbalans zit én waar de klacht vandaan komt. Want zit dit op mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch of spiritueel vlak en uiteraard wat je eraan kan doen…

   Heel veel vragen ter inspiratie

   In het handboek en online omgeving staan ondertussen meer dan 100 (hulp)vragen ter inspiratie. Ook ontvang je handige testlijsten en neem ik je mee in hoe je de biotensor in je dagelijkse leven in kunt zetten aangezien je het hele diverse vragen en opdrachten kan geven. 

   Je ontvangt een biotensor, handboek én video’s ter ondersteuning

   Tijdens de cursus werken met de biotensor maak je stap voor stap kennis met de biotensor en welke voordelen dit heeft. Je krijgt een eigen biotensor én handboek om direct aan de slag te kunnen.

   In de online omgeving vindt je ondersteunende video’s met extra uitleg, handige hulpmiddelen en toegang tot nieuwe toegevoegde testmogelijkheden.

   ‘Zie de biotensor als een verlengstuk van je intuïtie. Want hoe cliché het ook klinkt, veel antwoorden liggen al in jezelf ‘

   Kies wat bij je past; de live workshop

   OM IN 1 DAG ALLE BASICS VOOR HET WERKEN MET DE BIOTENSOR TE LEREN

   Live workshop incl. lunch


   De workshop is inclusief eigen biotensor en handboek
   Locatie: Leeuwarden 10-16u*

   Extra: Je krijgt ook toegang tot de online leeromgeving incl. de extra testmogelijkheden uitgelegd en (video)lessen om thuis verder mee aan de slag te gaan.

   €349 excl. btw

   *Er staat nog geen nieuwe datum gepland, wil je hiervan op de hoogte worden gebracht, stuur dan even een berichtje naar info@byjantine.nl

   Start direct met de uitgebreide online cursus

   IN JE EIGEN TIJD EN TEMPO LEREN WERKEN MET DE BIOTENSOR

    Praktisch

   +Uitgebreide cursus werken met de biotensor met toegankelijke onderwerpen en thema’s voor dagelijks gebruik
   +
    Na betaling heb je direct toegang tot de online omgeving met meer dan 50 korte (video)lessen met praktische uitleg
   + Materialen pakket met Biotensor + handboek krijg je thuisgestuurd t.w.v. €75,-
   + Uitleg over de verschillende testmogelijkheden inclusief handige testlijsten en hoe je de biotensor in het dagelijkse leven in kunt zetten
   +  Vele voorbeeldvragen ter inspiratie (mentaal, emotioneel, energetisch, life, business)
   + De mogelijkheid om je vragen te stellen in de online omgeving

   BONUS
   + Toegang tot extra toegevoegde lesmateriaal & testlijsten
   (o.a. Human Design en de biotensor, Reiki en de biotensor, business, moneymindset, chakra’s uittesten en in balans brengen, edelstenen, essentiële oliën, huisdieren.)

   €295 excl. btw

   Deze cursus is voor jou wanneer je:

   N

   Meer wilt vertrouwen op je intuïtie

   Je weet vaak al heel veel, alleen kom je er soms even niet bij omdat je veel in je hoofd zit. De biotensor kun je zien als jouw ‘go-to person’ voor als je het zelf even niet zo goed weet! Want je mag veel meer vertrouwen op je eigen intuïtie en innerlijke wijsheid.

   N

   Persoonlijke groei

   Je hebt behoefte aan echt even iets voor jezelf doen en ruimte voor je eigen ontwikkeling. Je bent al enige tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling.

   Echter voel je dat je iets extra’s nodig hebt en wil je graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades.

   N

   Zelf een tool in handen wilt hebben

   Je hebt graag de juiste tools in handen om praktische en to the point handvatten te krijgen op de momenten wanneer jij dat nodig hebt én tijd voor hebt. Met de biotensor heb jij een tool in handen die je gaat helpen naar waardevolle inzichten in jezelf én antwoorden op je vragen. 

   SUCCESMOMENTJES

   van anderen

   FAQ

   Kan iedereen werken met de biotensor?

   JA! Het leren werken met de biotensor is voor iedereen te leren en in deze cursus heel toegankelijk uitgelegd voor alledaags gebruik.

   Hoelang duurt de online cursus?

   De cursus is verdeeld over 6 modules waar je ongeveer 4 – 6 weken voor nodig hebt om te doorlopen én het je eigen te maken. Uiteraard mag je de cursus in je eigen tijd en tempo doorlopen. Het maakt dus niet uit als je er langer dan 4-6 weken over doet, want je behoudt 12 maanden toegang tot de online omgeving (waar je al die tijd ook je vragen kan stellen). Ook ontvang je een fysiek handboek waar alles duidelijk in uitgelegd wordt.  

   Wat voor biotensor krijg ik er bij?

   Een biotensor wordt in allerlei soorten, maten én materialen aangeboden zoals; hout, kurk, metaal, messing, brons en edelsteen. Ook de prijzen zijn zeer uiteenlopend. (In de cursus vertel ik je meer over de verschillende soorten biotensors)

   Voor de cursus; werken met de biotensor heb ik gekozen voor een lichte handzame variant van bergkristal omdat bergkristal een zeer effectieve steen is om lichaam en geest in balans te brengen. Het ondersteunt bij het reinigen van je energieveld en chakra’s en werkt ondersteunt bij disbalans. Mentaal bevordert bergkristal het helder denken en ondersteunt het om een neutrale houding aan te nemen en problemen op te lossen. Fysiek werkt bergkristal zuiverend, stimuleert het immuunsysteem en verlicht pijnklachten.

   Deze eigenschappen zijn een mooie toevoeging op waar de biotensor voor gebruikt wordt. Namelijk inzicht krijgen in vragen, klachten verminderen én daarmee een verdieping in persoonlijke groei.

   Bij de online cursus ontvang je beiden binnen 3 à 4 werkdagen via de post.

    

   Wanneer komt er weer een LIVE workshop?

   Er staat nog geen nieuwe datum gepland, wil je hiervan op de hoogte worden gebracht, stuur dan even een berichtje naar info@byjantine.nl