gratis Reiki meditatie

VOEL JE HEERLIJK ONTSPANNEN EN RELAXED BINNEN 10 MINUTEN

Geef jezelf een energetische boost met deze rustgevende Reiki meditatie. In 10 minuten laadt jij je batterij helemaal op, zodat je vanuit ontspanning en verbinding met jezelf – weer vol energie er tegenaan kan. Het is een heerlijk momentje voor jezelf…

In deze audio neem ik je mee in een van mijn favoriete oefeningen om te ‘ontprikkelen’, zodat jij je direct lichter en meer ontspannen voelt. En dat in slechts een paar minuten. Zoek een lekker ontspannen plekje op waar je 10 minuten ongestoord kunt zijn. Doe je oortjes in en laat je meenemen door mijn stem en zak weer in de rust en kalmte van je lijf.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download gratis Reiki meditatie

Geef jezelf een mega boost met deze korte meditatie. In 10 minuten laadt jij je batterij helemaal op, zodat jij je ontspannen voelt en weer vol energie zit. Een heerlijk momentje voor jezelf, wat bijdraagt aan meer ontspanning, wat weer doorwerkt op je gezin, werk en mate van geluk!

Schrijf je hieronder in en ontvang binnen 5 minuten de gratis meditatie in je inbox. Enjoy!

Na inschrijving sta je op mijn mailinglijst. Ik heb een hekel aan spam, dus no worries dat je inbox overloopt. Uitschrijven kan op ieder moment.