VERDIEPING

Reiki level 2

De Reiki 2 cursus is een verdieping op Reiki 1 en kun je ongeveer twee maanden na Reiki 1 volgen of wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent. Tijdens deze cursus leer je om op diepere lagen en op afstand te behandelen. Je Reiki stroom wordt krachtiger en je leert om op de emotionele en mentale lagen te helen. Tevens leer je om jezelf en anderen op afstand energie te sturen door je energieveld af te stemmen op een ander met behulp van de 3 symbolen. De focus bij Reiki 2 ligt op het versterken van je intuïtie en nog verder vanuit je intuïtie behandelen van zowel fysieke, mentale als emotionele klachten.

Behandel fysieke, mentale én emotionele klachten

De cursus Reiki 2 is een verdieping op de Reiki 1 en voor jou als je ook op mentaal en emotioneel niveau wilt kunnen behandelen. Tijdens de cursus krijg je de tools en smbolen in handen om je intuïtieve gaven én de zelfhelende kracht in je handen, nog dieper in te zetten. Reiki is namelijk een manier om te communiceren met het energielichaam van jezelf (en de ander) en wanneer je dit vaker beoefent zal je merken dat je informatie ontvangt over specifieke vragen of klachten. Jouw lichaam, jouw antenne pikt deze signalen op en ik leer je dit interpreteren. Met behulp van de symbolen die je leert en het doen van zelfbehandelingen, ga je jezelf nog verder ontwikkelen en word je je steeds meer bewust van jezelf. 

Reiki is een prachtige methode voor zelfinzicht, healing én lichaamswerk.

Cursusdag

De livedag staat in het teken van het ontdekken en leren werken met de 3 Reiki symbolen. Zo ontvang je een afstemming waarbij de Reiki symbolen worden geactiveerd en leer je hoe je de symbolen kunt inzetten tijdens een behandeling, je eigen behandeling en hoe je ze in je dagelijkse leven kan toepassen.

Tijdens de Reiki 2 cursus leer je om op diepere lagen (mentaal en emotioneel) én op afstand te behandelen. Hierdoor kunnen blokkades zoals; onverwerkte emoties, oude ingesleten patronen, trauma’s, overlevingsmechanismen en belemmerende overtuigingen in beweging gezet worden, waarna deze losgelaten worden.

De 3 symbolen zijn hierbij erg belangrijk, omdat je hiermee verbinding maakt met andermans energie op afstand. Ook wordt de Reiki stroom krachtiger en krijgen je behandelingen meer diepgang doordat je gerichter werkt met blokkades en de onderliggende oorzaak van de klacht, in plaats van enkel ‘het probleem’ op te lossen. Zo ben jij na de cursus in staat om je eigen blokkades te behandelen, maar ook die van anderen.

Ook za het je eigen proces van innerlijke groei en bewustzijn verder verdiepen en versnellen, waar je intuïtie en heldere vermogens versterken en je steeds meer laagjes loslaat en dichter bij je eigen kern komt.

Hierna kun je door met de derde cursus waarbij je wordt opgeleid tot Reiki master.

Na de cursus kun jij;

N

Reiki behandelingen geven op een dieper niveau (zowel fysiek, emotioneel én mentaal)

N

Onverwerkte emoties/trauma, ingesleten patronen en belemmerende overtuigingen opsporen en helen door de Reiki symbolen in te zetten

N

Reiki behandelingen op afstand geven door je energieveld af te stemmen op een ander met behulp van de 3 symbolen

N

Gaat jouw persoonlijke groei en bewustzijn verdiepen en versnellen

N

Ervaar je diepere verbinding met jezelf,  ben je bewuster van je intuïtie, je persoonlijke grenzen en wat jij nodig hebt

Ook na deze dag ga je drie weken voor jezelf oefenen zodat je leert werken en vertrouwen op jouw eigen kracht. Reiki 2 staat in het teken van de mentale en emotionele lagen aandacht geven en je zal merken dat je intuïtie nog verder zal versterken, waardoor je makkelijker aanvoelt wat jij of een ander nodig heeft. Na de livedag kun je ook de Reiki professioneel inzetten in je praktijk en business.

Het doel van de Reiki 2 cursus is om je Reiki practice én kennis te verdiepen, zodat jij op een eenvoudige en toegankelijke manier vertrouwd raakt met de nieuwe technieken die bij de Reiki 2 horen zodat je nadien in staat bent om met de symbolen te werken een een afstandshealing te geven.

Je leert verschillende nieuwe manieren om met de energie van Reiki te werken, het gebruiken van de symbolen en de toepassingen van Reiki 2 in je dagelijkse leven toe te passen. Ook ontvang je uitleg over de verschillende manieren om jezelf met deze nieuwe technieken te behandelen en hoe je andere mensen op een verantwoorde manier Reiki kunt geven.

Naast de reguliere informatie die je ontvangt, krijg je ook een aantal extra toepassingen stap voor stap uitgelegd; 

– Online werken met energie en waar je op hebt te letten
– Energie lezen (ook wel energie reading genoemd)
– Hoe je een situatie healing kunt toepassen door Reiki naar het verleden te sturen en daarmee te verzachten en healen
– Het faciliteren van een (online) groepshealing
– ‘Spaceholden’ van het proces van de ander of groep
– Werken met edelstenen en inzetten tijdens een behandeling
– Jezelf energetisch beschermen en opladen met Reiki energie
– Verlichten van lichamelijke spanningen

DE CURSUS

Kies wat bij je past

Reiki 2

GROEPSCURSUS

Een Reiki groepscursus is van 10 tot ca. 16u en vindt plaats in Leeuwarden. Max. 5 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor ieders proces.

De eerstvolgende data voor de Reiki 2 groepscursus:

Datum volgt

Live cursusdag in groepsverband

Je ontvangt een uitgebreid fysiek handboek met informatie over de symbolen, (afstand) behandelingen geven, intuïtieve behandelingen uitvoeren en verschillende werkvormen etc.

Ik nodig je uit om in de periode na de cursus minimaal 3 (afstands)healingen te faciliteren om al het geleerde te integreren.

Je ontvangt handige templates; o.a. een intakeformulier, formulieren om behandelingen en cliënt gegevens te noteren.

Na de cursus is er de ruimte om je vragen te stellen via de mail.

Na ca. 6 weken hebben we samen met de groep een online terugkom moment om je ervaringen te bespreken, te oefenen én de Reiki 2 cursus af te ronden.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat (yeah!) en kun je Reiki professioneel inzetten in je praktijk of onderneming. 

Investering:
Reiki 2 groepscursus

€450 excl, btw

Reiki 2

PRIVÉ CURSUS

Bij een Reiki privé cursus stemmen we samen de datum in overleg af.  De cursus vindt plaats in Leeuwarden en is van 10u tot ca. 16u.

Individuele cursus met de volledige aandacht op jou en de thema’s die bij jou spelen.

Je ontvangt een uitgebreid fysiek handboek met informatie over de symbolen, (afstand) behandelingen geven, intuïtieve behandelingen uitvoeren en verschillende werkvormen etc.

Na de cursus mag je een (afstands)behandeling inplannen ter ondersteuning van jouw proces.

Ik nodig je uit om in de periode na de cursus minimaal 3 (afstands)healingen te faciliteren om al het geleerde te integreren.

Je ontvangt handige templates; o.a. een intakeformulier, formulieren om behandelingen en cliënt gegevens te noteren.

Tussen de livedag en het terugkom moment ben ik jouw persoonlijke vraagbaak en ben ik er ter ondersteuning van jouw persoonlijke proces middels WhatsApp support.

Na ca. 6 weken hebben we een terugkom moment (live of via Zoom) om je ervaringen te bespreken, eventuele vragen te verhelderen en de Reiki 1 cursus af te ronden.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat (yeah! en kun je Reiki professioneel inzetten in je praktijk of onderneming.

Investering:
Reiki 2 privé cursus + 4 weken persoonlijke begeleiding

€695 excl. btw

Om een datum af te stemmen

Na de cursus kun je altijd terugvallen op de Reiki als tool, die je blijvend in kan zetten bij het opruimen van blokkades welke je tegenkomt in je leven of business. 

"Ik heb genoten van de reis. De live dag zelf was vooral veel voelen, ervaren, werken met energie"

De Reiki energie ervaar ik als heel warm, liefdevol. De oefeningen in het handboek vind ik ook enorm prettig. Bij stress even een korte zelfbehandeling en ik voel me als herboren. De Reiki helpt me echt om dieper te ontspannen.

Daarnaast vind ik het echt een dikke meerwaarde voor mijn coachtrajecten.

Volgde Reiki 2

– Maaike

"Ik moest en zou de Reiki 1 en 2 cursus bij Jantine volgen."

Dat voelde ik aan alles en behalve dat fijne en juiste gevoel moest ik er toch wel wat kilometers aan wagen om bij Jantine te komen. Je moet wat voor je eigen ontwikkeling over hebben.

Maar wat een aanrader is deze Reiki 1 cursus, echt een verrijking. Het voelde voor mij ook echt als thuiskomen bij mezelf. En wat is dat gevoel ontzettend fijn!

Jantine heeft een hele fijne energie en kan dit zo mooi aan je leren. Ze neemt echt de tijd voor je om alles goed onder de knie te krijgen. Helemaal top deze 1 op 1 tijd.

Ook de Reiki 2 was weer magisch en ik ga de Reiki 2 en misschien wel 3 ook nog bij Jantine volgen!

Volgde Reiki 1 en 2

– Margje

"Zelf leren om Reiki toe te passen, op mezelf en anderen? Count me in!"

Toen Jantine dit een poosje terug lanceerde, was ik zo enthousiast dat ik direct heb aangemeld!

Eerst durfde ik daar niks over durven te delen, omdat ik onzeker was over de mening van anderen. Omdat ik bang was dat mensen in mijn omgeving het ‘zweverig’ zouden vinden, maar wat een onzin!

Ondertussen heb ik het Reiki 1 en 2 certificaat gehaald en kan mijn eigen energie opschonen, mijn eigen blokkades wegnemen en mijn eigen balans herstellen. Maar zet ik het nu ook in in mijn bedrijf voor klanten. 

Volgde Reiki 1 & 2

– Femke

HEB JE EEN VRAAG?

Of wil je een privé cursus boeken? Vul hieronder je gegevens in én geef je voorkeur / beschikbaarheid door om een cursusdag in te plannen.