MASTER & TRAINER

Reiki 3A & 3B

De Reiki 3 cursus bestaat uit 2 delen namelijk Reiki 3A (master) & 3B (trainer). De 3A wordt ook wel het meesterschap genoemd en hiermee rond je als het ware de Reiki-opleiding voor jezelf af. Tijdens deze cursus ga je nog meer de diepte in met de Reiki technieken en werk je aan heling op zielsniveau. Hierbij is het belangrijk om jezelf verder te verdiepen in Reiki, je eigen persoonlijke ontwikkeling en hiermee veel aan de slag te gaan. Na de Reiki 3A kan je ervoor kiezen om Reiki 3B te doen. Je leert dan om zelf Reiki trainer te worden en hoe jij zelf mensen kunt inwijden, begeleiden en kan bijstaan in hun persoonlijke ontwikkeling en vraagstukken middels je eigen Reiki cursussen.

Leer op alle holistische niveaus behandelen

De 3A wordt ook wel het meesterschap genoemd. In dit level ga je dieper in op wat je eerder bij Reiki 1 en 2 leerde en de technieken die helpen om diep energiewerk te doen. Onderwerpen als heling en werken met intentie en trauma komt aan bod. Je leert verschillende technieken om blokkades te kunnen helen waarbij je intuïtief samenwerkt met je klant. 

In Reiki 3A leer je te werken met het vierde symbool welke op zielsniveau doorwerkt. Jouw energiestroom wordt enorm versterkt wat zorgt voor een diepere verbinding met je essentie. Tijdens de Reiki 3A cursus ligt de focus op jouw eigen ontwikkeling en de thema’s die om aandacht vragen. Dit is een intensief proces waarbij je een diepere verbinding met jezelf gaat zoeken. Zo maak je veel ontwikkelingen door in een korte tijd.

Je intuïtieve vermogens zijn na het behalen van je Reiki Master enorm ontwikkeld en door het inzetten van de opgedane kennis en ervaring, kun je met behulp van de verschillende symbolen jezelf en klanten behandelen op alle holistische niveaus tegelijkertijd.

Je lichaam is je stabiele thuisbasis die je geborgenheid geeft en waarin je tot rust kan komen… zorg er dan ook goed voor! 

Cursusdag

De 3A kun je beginnen wanneer je de Reiki 1 én 2 cursus hebt afgerond en een jaar ervaring als Reiki behandelaar hebt. Tussen het moment dat je begint met Reiki 1 en het worden van Master is het van belang dat je ontzettend veel oefent.

Reiki krijg je pas écht in de vingers door het te doen. Ik moedig je dan ook aan om dat wat je geleerd en ervaren hebt veel te oefenen bij jezelf, met je omgeving en bij je klanten. Alleen zo leer je de energiestromen aanvoelen en kun je de blokkades en de oorzaken van deze blokkades vinden en oplossen. Je traint met iedere (zelf)behandeling je intuïtie en het afstemmen op de energie. Hoe vaker je oefent, hoe makkelijker dit gaat en hoe meer je andere gaven gaat ontwikkelen. Zo ga je dan bijvoorbeeld meer voelen, meer doorkrijgen over de staat van zijn van je klant of antwoorden krijgen via jouw energiesysteem over levensvragen die je jezelf of in gesprek met je klant stelt. Daarom is het van belang dat je al de nodige ervaring hebt opgedaan met het werken met Reiki alvorens je start met de Master.

 

Meer info volgt

De Reiki cursus heeft ervoor gezorgd dat ik mij meer verbonden voel met mijzelf. Ook geniet ik intens van de mooie dingen om mij heen en heb ik opgemerkt dat ik minder snel overprikkeld raak plus dat ik nu weet hoe ik ermee om kan gaan.

~Marrit (volgde Reiki 1)

"De dag zelf was zo mooi, ook hoe je dit op jouw manier vorm hebt gegeven. Zo kloppend!"

Ik ben weer helemaal geland na de Reiki 3a cursus. Het voelde echt als een zachte deken om me heen, die het hele weekend nog is gebleven. De zelfbehandeling met het nieuwe teken geeft nog meer kracht, bijzonder wat een symbool dan doet. Ook heb ik nog een aantal keren terug gedacht aan de mooie gesprekken die we hebben gehad. Het intuïtieve brengt dan zoveel, dan gebeurt er iets van binnen en hoef ik er geeneens over na te het denken.

Volgde Reiki 3a

– Karin

HEB JE EEN VRAAG?

Of wil je een privé cursus boeken? Vul hieronder je gegevens in én geef je voorkeur / beschikbaarheid door om een cursusdag in te plannen.